Fatih Escort Billur
- Konum: İstanbul
- Durum: Müsait
- Ülke: Türkiye
- İsmi: Billur
- Cinsiyet: Bayan
- Yaş: 19
- Gözler: Ela
- Saç rengi : Siyah
- Saç uzunluğu: Uzun
- Göğüs boyutu: 89-91
- Göğüs tipi: B
- Seyahat: Evet
- Kilo: 55
- Boy: 1.76
- Etnik köken: Türk
- Sigara tiryakisi: Bazen
- Alkol: Bazen
- Dil: Türkçe, İngilizce
- Şartlar: Cim cif yok
- Görüşme Yeri: Ev, Otel, Rezidans
- Hizmetler: Tur dansı, darbe işi, derin boğaz, vücuttan vücuda masaj, egemenlik, çok sıcak yoğun seks
- İlan Tarihi: Ocak 14, 2021 09:50
- İlan Bitiş: Bu ilanin süresi doldu
Açıklama
İyi günler sevgili İstanbul escort ziyaretçisi kaliteli iş adamları. Ben Billur. Adım gibi vücudumda billur gibidir. Beni Tercih edersen farkımı göreceksin.
Fatih escort Billur 19 Yaş escort
Yaşım 19, kilom 55, boyum 1,76 cm. ve taş gibi harika olan 93 – 59 – 90 fiziğe sahibim. Benimle geçireceğiniz bir akşamı hiç unutmayacaksınız. Dilerseniz grup cinsellik yapabiliriz. İsterseniz siz bir arkadaşınızı getirin ya da ben profesyonel bir kadın arkadaşımı getireyim. Siz, genç olarak iki bayanı da becerin.
Fatihescort Billur Analescort
Birimizin önce deliğinden diğerini anal delikten yapın. Ben sana saxo çekmek istiyorum. Koltuğa oturun. Sonra diğer bayanın memelerini ağzınıza alın. Bir elinizde onun vajinasında olsun. İstanbul escort da olan bütün fantezi hizmetlerimizden yararlanmak için hemen randevunuzu alın.
10 gösterim, 2 gün